Adrian Gilbert – Çağın Sonu (2008)

Maya gizemciliği, şu ana kadar birçok kitabın konusu oldu.

Adrian Gilbert de ‘Çağın Sonu’ başlıklı bu kitabında, Maya medeniyetine ait kehanetleri anlatıyor.

Gilbert ağırlıklı olarak, Maya takviminde dünyanın sonu olarak belirtilen 21 Aralık 2012 tarihinin gerçek olup olmadığına kafa yoruyor.

Gilbert, Mayalara ait arkeolojik kazı alanlarını ziyaret ederek, bu iddianın kökenini araştırıyor. Yazar, araştırmalarının sonuçlarını barındıran bu kitabında, gökyüzünün daha önceki çağlarda ne tür bir oluşum sergilediği, söz konusu kıyamet kehanetinin gerçekleşmesi halinde günümüz dünyasını nelerin beklediği ve böylesi bir durumda neler yapılabileceğini anlatıyor.

  • Künye: Adrian Gilbert – Çağın Sonu, çeviren: E. Özlem Gültekin, İnkılap Kitabevi, mitoloji, 376 sayfa

Published by

Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.