Osman Müftüoğlu – İkinci Hayat (2010)

Osman Müftüoğlu ‘İkinci Hayat’ta, kırklı yaşlar ve sonrasında sağlıklı bir yaşam sürmek için yapılması gerekenleri anlatıyor.

Pamukoğlu önerilerini, “anti-aging” ve “hayatı uzatmak” gibi tartışmalı konularla değil, deneyimleri, bilimsel incelemeleri, birikim ve gözlemleri aracılığıyla yapıyor.

Yazar, daha iyi bir hayat yaşamak, güzel ve bilgece bir yaşlanma dönemi geçirmek için hayat tarzının biraz değiştirilmesi gerektiğini söylüyor.

Müftüoğlu, sahip olunan şeylerin kıymetini bilmenin, anı yaşamanın, çalışmanın, değişime ayak uydurmanın, olumsuz düşüncelerden uzak durmanın, affetmenin, yargılamamanın ve paylaşmanın, ikinci bir baharın olmazsa olmazları olarak altını çiziyor.

  • Künye: Osman Müftüoğlu – İkinci Hayat, Doğan Kitap, sağlık, 256 sayfa

Published by

Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.